Raluca Crisan header image

UPDATE: Un fular sentimental vrea să ajute un tînăr

Post to Twitter

Înainte de a scrie acest post, am donat aici.

Ţi s-a stricat calculatorul sau imprimanta? Nici o problemă, se rezolvă. Ia citeşte un pic:

Cred că aţi auzit pînă acum despre povestea lui #draduta, care se bucură de o campanie de social media bine pusă la punct sub bagheta unor #zane. Povestea lui o găsiţi aici, iar o variantă scurtă foarte reuşită la Mihnea.  S-a scris pe zeci de bloguri, cauza e pe Facebook, pe twitter htag-ul #draduta arată constant că lucrurile se mişcă…
E un singur om şi are nevoie de 120.000 de euro. Nu săriţi să ziceţi că e treaba statului român. Aşa e, dar dacă statul nu-şi face treaba, noi, cetăţenii, trebuie să îi ţinem locul. Nu săriţi să ziceţi că e mult şi nu se poate. S-a mai putut – vezi aici. Nu săriţi să ziceţi că n-aveţi. Cristina Bazavan vă arată cum puteţi folosi banii de-o cafea.

Pînă una-alta, datele de donat prin transfer bancar sînt următoarele:
În conturile deschise la Banca Transilvania, agenţia Panduri (sau sucursala Marriott în unele aplicaţii online banking),  pe numele Răduţă Daniel Mădălin.  Conturile sunt in format IBAN (inclusiv cei doi X de la final):
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22
Puteţi dona simplu şi direct, indiferent de sumă. E ca şi cum ai plăti o factură online, cu diferenţa că în loc să ai apoi un sentiment de frustrare cauzat de furnizorul de servicii care ţi-a făcut nervi constant, te vei simţi mai bine. Mai om, pentru amatorii de formulări „corny”.

Dacă aţi donat şi vreţi să vedeţi şi comunitatea de susţinere la lucru, în Cluj o puteţi face vineri, la wwwparty2 – vezi detalii aici. Va fi şi o licitaţie unde eu am pus la bătaie primul cadou pe care i l-am făcut lui Andrei (un minunat fular tricotat – bine-nţeles, verde), iar el o reparaţie de calculator / imprimantă / ceva de genul (cei care au avut probleme dintr-astea în trecut ştiu cît de greu e să găseşti pe cineva care chiar să te ajute).

În concluzie:
Vrei să te bucuri de iarnă, dar ţi-e frică de răceală? Fularul magic te scapă de griji!
şi
Calculatorul tău mai merită o şansă!

UPDATE: Fularul sentimental s-a întors unde îi era locul, că aşa e frumos – dar să nu credeţi că nu l-a vrut nimeni! Dimpotrivă, povestea lui a scos suspine din multe piepturi de domniţe internaute (şi chiar de la cîţiva domnişori, dar nu dăm din casă) şi a ridicat mîini pe sus la licitaţie. Am luptat însă şi l-am cîştigat cinstit.

De asemenea, Andrei are de lucru săptămîna viitoare la calculatorul domniţei Aminda – de altfel, unul dintre cei mai generoşi participanţi ai licitaţiei.

Postări similare

2 Comments on “UPDATE: Un fular sentimental vrea să ajute un tînăr”

 1. #1 uberVU - social comments
  on Feb 11th, 2010 at 6:20 pm

  Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by ralucisme: e ca plata facturii online, dar apoi te simti mai bine http://sp2.ro/c10297 #draduta #cluj…

 2. #2 NIINNA
  on Mar 6th, 2010 at 4:40 pm

  ATUNKI CIND DORESTI SA AJUTI UN TINAR CU ACEL FULAR SENTIMENTAL PE CARE IL AI .MAI INTII TREBUIE SA TI DAI URMATOARELE INTREBARI
  TII MULT LA ACEL FULAR?
  CONSIDERI CA ACEL LUKRU ITI VA ADUKE VENIT?
  …………………………………………………………………………………………DEOARE ORCE LUKRU AL NOSTRU TREBUIE PRETUIT INGRIJIT SI CA ACEL LUKRU SAU HAINA SA NE ADUKA LA TOTI NUMAI BINE SI ZILE SENINE….
  DA ! POATE SUNA CAM CIUDAT DAR ASA E………

  EU CU FULARUL MEU SENTIMENTAL DE CULOARE VERDE , POT SAI FAC O REKLAMA INKIT TOTI IL VOR DORI …………

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline

Twitter links powered by Tweet This v1.8.2, a WordPress plugin for Twitter.