Raluca Crisan header image

Nepoți de Crăciun 2011

Post to Twitter

Ne așteaptă bunicii!

După ce anul trecut am adus un zîmbet pe fețele a 100 de bătrînei din Cluj-Napoca, îmbunîndu-le sărbătorile cu cîte ceva de-ale gurii și un gînd bun, anul acesta ne pregătim să repetăm „fapta”.

Pentru început, am scris cîte o felicitare cu gînduri frumoase pentru bunicii ai căror nepoți vrem să fim anul acesta de Crăciun.

Mai apoi, Cristi Gog a susținut un spectacol dedicat lor la Casa de Cultură a Studenților, în cadrul unui parteneriat cu StudCard.

A urmat apoi colinda online-ului clujean, pe care o puteți urmări aici, desfășurată la Polus la sfîrșitul săptămînii trecute. Tot la Polus vă așteptăm și duminica viitoare, în zona Carrefour, să vă povestim de proiect și să vă înmînăm cîte-o punguță pe care sperăm să ne-o returnați la ieșirea din supermarket cu cîte ceva de-ale gurii (alimente neperisabile – făină, ulei, poate o sticlă de vin ori o cutie de ciocolată, să-i îndulcim nițel pe bunici de Crăciun).

Pînă atunci, dați de veste în lung și lat! Dacă vreți să aflați mai multe despre proiect, lăsați un mesaj sau contactați-l direct pe Cristi Gog, sufletul acestui proiect.

Postări similare

0 Comments on “Nepoți de Crăciun 2011”

Leave a Comment

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline

Twitter links powered by Tweet This v1.8.2, a WordPress plugin for Twitter.